2011/03/24

[TRONS I FESTES] RECOLECTA DE ALIMENTOS Y ROPA POR PARTE DE LA ASOCIACION CUL...

El Grup Cultural l´Horta te convida a que participeu en el acte solidari de recolecta d´aliments i roba per als mes necessitats.

Cada entitat anirà replegant durant estos dies en els seus locals pots de conserva, arròs, calçat, roba etc.. fins al Dumenge 22 de Maig dia en el que s´entregaran les caixes d´aliments i de roba a l´església de Vera a les 11:30h.

A les 12:00h d´este mateix dia se farà un gran desfile en el que particip ...aran totes les falleres majors, reines, presidents de falles, Associacions, cases regionals cofradies etc.. que hagen participat en este acte solidari.

El recorregut del desfile escomençara en la plaça de l´església de Vera en la Malvarrosa i recorrerà els camins del cor de l´horta Valenciana acompanyats per la colla de Tabal i Dolçaina de Julian de Quart de Poblet fins aplegar a la plaça del molí i ermita de Vera d´esta forma donarem vida i alegria a este parage tan emblemàtic per als valencians.

En el acte participara la Fallera Major de l´Horta de Valéncia la senyoreta Esther Zazo i Padilla com tambe acodiran al desfile les Falleres Majors de Valéncia la chiqueta Carmen Monzonis i Valero i la senyoreta Laura Caballero i Molina junt a les seues Corts d´Honor.

NOTA: Al acte totes les Falleres Majors, reines de qualsevol casa regional i Presidents de Falles tenen que acodir al acte vestits en el seu trage representatiu.

per ha confirmar l´assistència al acte envieu un correu a asoclhorta@hotmail.com o crideu al teléfon: 635792386. VOS ESPEREM! ARA MES QUE MAI SON NECESSARIS ESTE TIPO D´ACTES SOLIDARIS.
Manuel Garcia Pardo. President del Grup Cultural l´Horta.

Una gran causa solidaria a la que estamos todos llamados.

Publicado por Redacción para TRONS I FESTES el 3/24/2011 03:47:00 PM

No hay comentarios:

Publicar un comentario